Kovasti ois tahtua laittaa joku leivontaohje, mutta ko kaikki on kotona :( no ehkä viikonloppuna, jospa jotain kerkiäis väsätä ja ehkä kuvatakkin. Yksi mitä tein viimeksi, oli Naomi Bars. Olin keväällä Brysselissä ja siellä eräässä kaupassa törmäsin ranskankieliseen suklaakirjaan.. yksi ohje jäi mieleen, ku näytti niin kivalta, Naomi bars. Ei muuta kuin etsimään ja säästöhintaan sitten löysin englanninkielisen kirjan, suomenkielinen kun on senverta kallis. Kyseessä on siis Trish Deseinen Haluan suklaata! (I Want Chocolate! Je veux du chocolat! ). Tosin mitat ja aineet aiheuttavat vähän päänvaivaa, mutta kaikesta ollaan selvitty. Tuo Naomi Bars on kuitenkin erittäi makea...sisältäähän se ainakin..sokeria, suklaata ja voita :P
Toki nyt haulla löytyy halpaa suomenkielistä versioita ko. kirjasta :(

Yksi mitä en tule käyttämään, ohjeista huolimatta, on suolaton voi. Sukulaiseni, jolla oli leipomo, sanoi että suola antaa kaikelle leivotulle maun.

Toinen, vielä uusintatestausta odottava ohje on Triple Chocolate Brownie, jonka valmistus ei nyt mennyt ihan niinkuin.. piti :D Sitten ois vielä White Chocolate Marhsmallow -kaakku.

Jotta ei elo menisi liian laihaksi, ostin jatko-osaksi Joanna Farrowin Suklaaherkut -kirjan. Sieltä minua kutsuu mango-valkosuklaapirtelö ja suklaa-juustoruudut.

Näitä odotellessa