No niin. Tämä voi kuullostaa pahalta, mutta on _ihan_oikeasti_ tosi hyvää. Kuten monet muutkin, minä olen oppinut, että pinaattilättyjen kaa syödään puolukoita. No lukiossa tuli tällainen, jossa pinaattilättyjen kaa tarjottiin jauhelihakastiketta ja (muistaakseni) omena-karviaishilloa (tai ananas-karviais tai jotain). Ekan vuoden passasin kastikkeen kaa.. sitten pikkuhiljaa siihen, että kasa plättyjä, kauhallinen kastiketta päälle ja siihen päälle hillo. Omnomnom.

Jos kovasti epäilyttää, niin voi sen hillon laittaa siihen viereen.

Eli

Osta pinaattiplättyjä

Hilloksi sopinee parhaiten omenahillo, minä suosin Saarioisten uutta Omena-vanilijahilloa.

Jauhelihakastike. Löydetty Kotikokin sivuilta

3 annosta

1prk tomaattimurskaa
1 sipuli
200g jauhelihaa
1rkl venhäjauhoja

-ruskista jauheliha
-lisää joukkoon sipuli ja haluamasi mausteet
-hämmennä kunnes sipulin pinta kuultaa
-lisää tomattimurska
-lisää hieman vettä ja suurusta jauhoilla lopussa
-mausta tarvittaessa lisää

Ota huomioon, että kastikeohjeita on monenlaisia (voit googlettaa) ja itse, vaikka sipulista pidänkin, en laita sitä tähän. Allekirjoittanut ei muuten itse osaa tehdä kastiketta (opettelee vielä). Mutta siis kastikkeen saa maustaa ihan oman maun mukaan (mutta pilaako liian maustettu tämän ruuan?) Sen verran tiedän, että jos on yhtä avuton kuin minä sen kastikkeen kanssa niin Maizena tumma suuruste on "helpompi" tapa tehdä ruskea kastike, on tosin vähän erillainen.